Referenties - Sanne Smeedt - Individuele en Organisatie Coaching
Sanne de haan

Sanne de haan

Adviseur | Samensmeder | Coach

Durf jij in de arena te staan?

Haal jij op dit moment niet het maximale uit jezelf? Wil je meer waarde toevoegen aan je eigen leven, je samenwerkingen en de wereld om je heen?

Het is zo gemakkelijk om geleefd te worden, om niet van binnenuit te leven. Want wat zou “de ander” wel niet van je ideeën en gedachten vinden? De wereld heeft meer moedige leiders nodig. Mensen die wél van binnenuit leven en daarmee het verschil durven maken. Of zoals Brené Brown het zo mooi zegt, die het aandurven om in de arena te gaan staan. Dit voelt spannend aan, omdat het gemakkelijk is om naar anderen te luisteren en naar eigen kritische stemmen in je hoofd. Om vervolgens verder te gaan met de orde van de dag.

Opstaan en jezelf laten zien waar jij voor staat voelt kwetsbaar, want door je zo op te stellen kun je ook persoonlijk geraakt worden. Met mijn stap naar zelfstandig ondernemerschap ervaar ik exact hetzelfde. Maar feit is dat als je je hoofd niet boven het maaiveld uit durft te steken, je nooit het maximale uit jezelf zal gaan halen. Minder waarde zal leveren, dan wat in je zit.

En dat is zonde.

Want de wereld zit op mensen te wachten die niet meer alleen handelen vanuit kennis, maar juist vanuit talent, vaardigheden en menselijke verbinding. Om daarmee betere en meer duurzame resultaten te boeken.

In mijn coaching programma’s draait alles om verbinding. Door de regie over jezelf te pakken en de verbinding met jezelf aan te gaan, zal je ervaren dat hetgeen waar jij goed in bent naar buiten zal komen. Vanuit chaos gaan we door smeden en schuren structuur aanbrengen, zodat steeds duidelijk wordt waar jij voor staat. Door jouw boodschap uit te dragen zal er beweging bij andere mensen en binnen organisaties ontstaan.

Ik sta ervoor om deze beweging op gang te krijgen. Want ik geloof erin dat je vanuit de basis, vanuit jezelf pas écht het verschil gaat maken. Dat er een mindshift nodig is en niet trucjes die je in de zoveelste cursus krijgt aangereikt. Een movement met zelfbewuste, ambitieuze professionals. Die vanuit eigen regie en verbinding zichzelf, organisaties en de wereld om hen heen een stukje mooier willen maken. Die intrinsiek gemotiveerd zijn om niet stil te staan, maar juist om persoonlijk en professioneel door te groeien.

Niet alleen voor succes, maar ook voor geluk gaan.

Die in de arena durven staan. Die gaan leven van binnenuit in plaats van beïnvloeding van buitenaf. Want dat is wat de wereld nodig heeft.

The next generation leaders.

 

Deel deze blog

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Sannesmeedt - infinity icoon

Sanne Smeedt maakt gebruik van cookies om content te personaliseren en om websiteverkeer te analyseren.