Firestarter 1-op-1 persoonlijke coaching

Individuele systemische firestarter sessie van 2,5 uur voor missievolle leiders en ondernemers die volledig hun systemische plek in willen nemen als leider.

Herken jij dit?

Ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière?
Is het tijd om de leiding te nemen over jouw potentieel? 

Jij wil graag het beste in jezelf naar boven halen, door verdieping op persoonlijk vlak. Je vraagt je regelmatig af “wat wil ik nou, waar ligt mijn talent en waar word ik écht blij van?”. Vaak zijn er patronen die je onbewust tegenhouden, waardoor het in je huidige werk niet meer stroomt. Je zit letterlijk niet meer in de flow en je hebt het idee dat je stilstaat. En nu is het moment daar. Om van de waakvlam af te gaan en weer te gaan vlammen!

Sannesmeedt - verbinding

Jouw thema's op deze dag

Organisatie coaching 2 - Sanne Smeedt - Individuele en Organisatie Coaching 2

Wat houdt de persoonlijke coaching Firestarterdag in?

Deze Firestarterdag is een ideale start om weer de regie te pakken op jouw werk en leven. Of écht die volgende stap te gaan zetten in jouw carrière.

Met mijn systemische strategieën en methoden (waaronder familie- en organisatieopstellingen) haal ik jouw persoonlijke onderstroom naar boven en maak ik je bewust van datgene wat nu nog vastzit. Ik help jou om te ontdekken wat je potentieel is en welke eerste stap je morgen al kunt zetten. Zodat je niet meer alleen werkt vanuit wilskracht, maar alles weer gaat stromen en je meer succes, plezier en voldoening ervaart.

Aan het eind van de dag heb jij een persoonlijke routekaart  waar je meteen mee aan de slag kunt. Na 2 weken hebben we digitaal een follow-up om te horen hoe ver je bent gekomen en kan ik alle vragen die je nog hebt beantwoorden.

Investering?

€ 450,- (excl. btw)

Sannesmeedt - verbinding
Van zelfkennis naar zelfsturing
- Sanne de Haan

Ben jij enthousiast?

Neem dan snel contact met mij op over het 1-op-1 coachingsprogramma Firestarter. 
En heb je vragen? Stel ze dan gerust!

Ik hoop je snel te spreken.

Sanne

Sannesmeedt - infinity icoon

Sanne Smeedt maakt gebruik van cookies om content te personaliseren en om websiteverkeer te analyseren.