Programma secretaris bij de Provincie Overijssel

Rol

Programma secretaris: Nieuwe Energie

Sannesmeedt - verbinding

Sanne vormde als secretaris samen met mij de leiding voor het programma Nieuwe Energie in Overijssel. Een meerjarig programma met 8 kernpartners om de energietransitie vorm te geven. Zij was mijn co-piloot, niet alleen in het uitdenken en inrichten van de organisatie, maar vooral in het operationaliseren en realiseren van het programma. Met een goede politiek-bestuurlijk antenne levert zij meerwaarde in het manoeuvreren in complexe en gevoelige projecten.

Haar inzet heeft mij op koers gehouden en steun gegeven in een weerbarstige ontwikkelfase van het programma en het team. Zij heeft de realisatiekracht van het programma verhoogd, waardoor het aandeel duurzame energie is verdrievoudigd.

Ze is een gedreven en adaptieve adviseur, die niet schroomt om tegendraadse opvattingen te ventileren én in de praktijk te brengen. Maar tegelijkertijd de relaties in het netwerk, zowel intern en extern, open en aangenaam te houden.

Ik zou een bestuurder of manager die op zoek is naar een ‘kritische professionele vriend’ die niet alleen sparring partner is, maar ook zelf resultaatverantwoordelijkheid draagt, aanraden om kennis te maken met haar.  

Sannesmeedt - infinity icoon

Sanne Smeedt maakt gebruik van cookies om content te personaliseren en om websiteverkeer te analyseren.