Dit is Sanne.

Sanne de Haan is adviseur, trainer en coach voor vooruitstrevende organisaties, changemakers en professionals. Zij biedt met Sanne Smeedt prikkelende programma’s aan op het gebied van organisatie- team,- en zelfontwikkeling.

Sannesmeedt - verbinding
Over Sanne de Haan 3 - Sanne Smeedt - Individuele en Organisatie Coaching
Over Sanne de Haan 6 - Sanne Smeedt - Individuele en Organisatie Coaching

Hi!

Ik ben Sanne de Haan

Adviseur | Trainer | Samensmeder | Coach

Telkens zie ik weer dat één persoon met een persoonlijke missie of een revolutionair idee de boel op kan schudden. In beweging kan zetten. Van betekenis is. En tegelijkertijd dat er samenwerking en echte menselijke verbinding nodig is om je impact te vergroten. Dit alles begint bij ZELFKENNIS.

Het heeft mij altijd al beziggehouden hoe ik het beste uit mijzelf kan halen en daarmee het verschil kan maken voor mijzelf, de ander en de wereld om mij heen.

Sannesmeedt - verbinding

Voor mij horen leren, doorgroeien en zelfontwikkeling daarom als vanzelfsprekend bij het leven. Nieuwe inzichten, kennis en vaardigheden die je opdoet veranderen je kijk op de wereld. Je creëert hiermee jouw “nieuwe” verhaal en werkelijkheid, die anderen weer in beweging kan zetten. Dit helpt mij om steeds bewuster op mijn eigen plek te gaan staan en anderen te inspireren om ook een changemaker te zijn.

Mensen en organisaties zijn eigenlijk altijd tot meer in staat dan ze tot nu toe laten zien. Er is van binnen zoveel potentieel aanwezig! Maar vaak komt dit niet naar buiten. Het vuur dooft uit tot een waakvlam. De nieuwe samenleving vraagt om transformatie. Een andere manier van organiseren en (persoonlijk) leiderschap: leven en werken vanuit betekenis. Doen wat ertoe doet. Waarin purpose, talent en verbindend vermogen samenkomen.

Als organisatieadviseur en leiderschapscoach bied ik vooruitstrevende leiders, teams en ambitieuze changemakers prikkelende programma’s en cursussen gericht op transformatie van individu en organisatie. Om van binnenuit (weer) te gaan vlammen en zo van waarde te zijn én blijven in de wereld van morgen.

Sannesmeedt - verbinding
Alleen kun je het verschil bedenken, met elkaar kunnen we het verschil waarmaken
- Sanne de Haan

Ervaring

Met een stevige basis bij organisatieadviesbureau Twynstra Gudde en ruim 10 jaar werkervaring bij vele (semi) overheidsorganisaties op alle niveaus heb ik veel ervaring opgedaan op het in beweging krijgen van mensen en organisaties.

Voorbeelden van organisaties zijn: Ministerie van Infrastructuur & Waterstaat, Rijkswaterstaat, Havenbedrijf Rotterdam, Leeuwarden Culturele Hoofdstad 2018 en Provincie Overijssel.

Als adviseur, trainer en procesbegeleider lag mijn expertise bij organisatieontwikkeling, samenwerkingsvraagstukken en omgevingsmanagement.

Opleidingen

Systemisch Coach i.o. (Bert Hellinger Instituut), verschillende cursussen gericht op, organisatieadvies, (persoonlijk) leiderschapsontwikkeling en procesmanagement (o.a. Adviestalent Academy- Twynstra Gudde en Erasmusuniversiteit Rotterdam), Master Sociale Planologie & Bachelor Bestuurskunde. Meer informatie vind je op mijn LinkedIn. 

Sannesmeedt - verbinding

Hoe Sanne Smeedt ontstond...

Ik was op zoek naar een plek waar ik mijn talenten, waarden en ideeën kon combineren. Waar ik samen met anderen mooie dingen in de wereld kon zetten. Ik kon dit onvoldoende kwijt binnen één organisatie, waardoor mijn innerlijke vuur op de waakvlam stond.

Na de geboorte van mijn tweede dochter kwam het omslagpunt. Ik voelde diep van binnen dat ik het op mijn eigen manier wilde gaan doen. Op MIJN voorwaarden. Ik wilde zelf de firestarter worden en écht gaan doen wat ertoe doet. 

Ik begon mijzelf vragen te stellen als “Wie ben ik eigenlijk”, “Wat vind ik belangrijk in mijn leven” en “Wat wil ik nou echt”.

Hierdoor ontdekte ik een andere manier om wél van betekenis te kunnen zijn: ondernemen. Ik gooide mijn leven om, zegde mijn vaste baan op en Sanne Smeedt was geboren.

Het adviesbureau waar alles draait om verbinding en het verschil samenbrengt. Waarin ik organisaties, teams en changemakers help om van binnenuit weer te gaan vlammen. Want alleen kun je het verschil bedenken, maar met elkaar kun je het verschil WAAR maken.

Sannesmeedt - verbinding

Mijn waarden

Sannesmeedt - infinity icoon

Sanne Smeedt maakt gebruik van cookies om content te personaliseren en om websiteverkeer te analyseren.